Известие

Collapse
No announcement yet.

Компютър за Алфа 33-ка , 93 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Компютър за Алфа 33-ка , 93 г.

Компютър за Алфа 33-ка , 93 г. знаете ли колко струва 2-ра употреба и къде може да се оправи?

колега не е зле да напишеш с кой двигател и каква инжекция е колата,даже най-добре номера на ЕКУ-то,за да може некой да ти отговори
    Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
    sigpic

Comment

Не го знам да ти кая значи въпроса е че аз имам джта дизел и със един на чист бартер за алфата визуално е без грешка но работи само на газ .. комп. не бил в ред и за това се интересувам ..
      иначе 33, 1.4 , 90 коня , двувалка , 93 година това знам
      иначе колата е без грешка изпъната нагласена но и много ме разобеждават че скъпи били много частите и т.н разликата толкова ли е огромна като цяло в цената на частите ...

Comment

Първоначално публикувано от lalalala_vdn
        Не го знам да ти кая значи въпроса е че аз имам джта дизел и със един на чист бартер за алфата визуално е без грешка но работи само на газ .. комп. не бил в ред и за това се интересувам ..
        иначе 33, 1.4 , 90 коня , двувалка , 93 година това знам
        иначе колата е без грешка изпъната нагласена но и много ме разобеждават че скъпи били много частите и т.н разликата толкова ли е огромна като цяло в цената на частите ...
        На 1.4 Алфа с ком Марели като се сдуха кома няма да работи и на газ,търси проблема другаде. Най вероятно помпа или дюзи.
        RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
        0899832271 Сашо

Comment

Liasn е прав по принцип. Но ако е изгоряло управлението само на дюзите, ще работи на газ, нали? Или на помпата .... Трябва си спец като ... един приятел на Lisan

Comment

Първоначално публикувано от Lisan_2
            Liasn е прав по принцип. Но ако е изгоряло управлението само на дюзите, ще работи на газ, нали? Или на помпата .... Трябва си спец като ... един приятел на Lisan
            Не е истина,тоа втория го познавам,голям филосов по принцип. ЩТО се вигаш №2 ?
            0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan
              Първоначално публикувано от Lisan_2
              Lisan-e, от електроника не разбираш. Така, че не ме наричай мен философ, като знаеш, че съм прав. А що съм №2 - е, отстъпвам ти първото място

Comment

[quote=Lisan_2]
                Първоначално публикувано от Lisan
                Първоначално публикувано от "Lisan_2":16q3iang
                Lisan-e, от електроника не разбираш. Така, че не ме наричай мен философ, като знаеш, че съм прав. А що съм №2 - е, отстъпвам ти първото място [/quote:16q3iang]Ако може и при жените да сам пред тебе?
                0899832271 Сашо

Comment

Working...
                X